Extremt jävla irriterad på ALLT

undrar vad det kan bero på?? hmm...

Måste avreeagera mig lite. Hellst av allt skulle jag vilja göra allt i denna värld själv. Eller ja, inte allt men det som mamma gör, skulle bli så mycket bättre. HAHA, egoistiskt men sant. Mamma har IQ 0. Vem försöker panera fisk när den är stenfryst!?!?!? vem som hellst fattar väl att den måste tina för att ägget, mjölet och strödbrödet ska fasta. ååååh. Eller som att smör smälter när det hamnar på en varm kaka. Eller att människor inte kan läsa tankar utan att man faktist måste TALA, kommunisera.  Dumma jävel.


Älskar dig mamma! pusssssss

GAAAAHHH

Klarar inte av looooov! Får ju panik när jag inte har något att göra. Låg i sängen nästa hela dagen igår, isolerad typ. hahah. Men idag ska jag ta tag i problemet. Ska ut i det fina vädret och få lite vitaminer så jag blir lite glaa'. Ska möta upp syster, sen ska vi gå världens längsta prommenad och sen ska vi äta köttbullar. Hoppas alla hade så kul på studentkryssningen igår! Hoppas ni mår dåligt idag också, hehe. Bara ett år kvar....yeyyyy

Men hejdåra


Tröttis

Döör på allt plugg just nu. Fast en liten del av mig tycker att det är ganska kul. Sorgligt. vill typ inte gå hem från skolan längre. Har fyra prov denna vecka varav 2 är avklarade. Hatkärlek till prov, hatar att plugga till de, kul att göra de om man kan något och det bästa: få tillbaka provet! iaf om det är ett bra resultat..

Det händer inte så mycket mer i mitt liv än plugg just nu såå har inget annat att skriva om. ELLER JO, tänkte köpa de berömda laxeringsmedlet ricinoljan för att ha i håret. Sägs att håret växer 5cm i månaden istället för 1 om man använder det ca. 3 ggr i veckan. Det är ju värt ett försök. Någon som vet om det funkar?? Skulle göra allt för långt hår alltså.


Om jag såg ut sådär skulle jag vara lyckligast.


hejdååå

Söndag

IDAG BÖRJAR BIG BROTHER!!!! Om någon skulle ha missat det liksom.

Har nyss varit på tårtkalas. Så nu känner jag mig tjock som efter varje gång jag äter tårta. Snart kommer morsan med kebabpizza också. Det gör ju inte saken bättre. Hon har även med sig en kille, så nu måste jag duscha håret för första gången denna helg. FRESH GIRL! Försöker att inte slita på mitt hår, så duschar det inte i onödan. Har dessutom slutat föna mitt hår. Fast platttången kan ingen ta ifrån mig. Vore ju nice att få långt hår någongång.

Seeyaaah

Lööördag

Fan va trött jag är. Nästan läskigt. Somnade typ nyss sittandes med öppna ögon. Idag har jag bara softat. Var till Syster en stund och pluggade. Sen har jag lagat mat, panerad fisk, ärtor och sallad. Kanske är trött för att jag inte har ätit så mycket kolhydrader på ett bra tag?! Fast borde inte vara de.

Blir inget med vännerna ikväll. Vad ska jag nu göra?! Hatar att vara ensam :) :) :) Kanske går till syster och kollar på festivalen.

herråå

Helg helg helg

Fast känns ändå rätt sorgligt att lämna skolan för några dagar. Har varit en sån bra vecka ju. Ska vara hemma själv hela helgen. Är redan rädd och inbillar mig att någon försöker komma in i mitt hus. Trodde inte jag va såhär faktist. Försökte njuta av att vara själv lite, höll typ 3 timmar sen blev jag bara jävligt rastlös. Har iallafall kollat på det nya one tree hill avsnittet, det var braaa. Gymmat, städad och lagat mat har jag också gjort. Kyckling, curry sås och typ bönskidor som heter nåt annat på franska egentligen. Det var gott iallafall. OCH NU DÅ!?
hejdååå

bajs

skrev ett inlägg om alla hjärtans dag och grejer men de försvann........................ men jag hade en bra alla hjärtnas dag iallafall. :))

IDAG ÄR DET 4 MÅNADER TILLS JAG FYLLER 18 ÅR. gryyyymt. Kanske borde börja plugga lite till körkortet snaaart.

Nu måste jag plugga, värt inlägg. hejdå

super helg!

Så jävla grym helg som jag inte orkar blogga om så tänker kopiera från min fina vän Elviras blogg.

Lördag ägde! Började med mina brudar hos Sabina. Haha det var kul. Åkte sedan bil med musik och sjöng- bästa som finns!!! Då älskar man livet. Vi åkte till Elin och Elviras 18års fest alltså! Det var kul där med!! Jag och Sofie blev så hungriga så vi åkte alla och åt kebab och det var så j.ä.v.l.a gott, mhmmmmmm!!! Haha varför i helvete serverar dom inte vatten för? "Nej det är för sent för vatten" Okej????! Kom på nu att jag aldrig betalade för min Ramlösa HAHA OJ! Äh det sket man väl i. Fick en kebab av Niklas också, då blev man glad. Haha två st så hungrig var jag. Efter maten hamnade vi på något vis på nå efterfester, var ju sådär kanske. Hem och sova var skönt vill jag lova.

Bra lördag, älskar mina vänner! ♥


Helgens citat:
"NO WATER IN THIS HOUSE"
"det är försent för vatten"
"FUCK YOU AAAAAALLL!!!"

Har precis gjort klart en psykologi uppgift. Började 15:00 nu är klockan 21:39. SOOOOFT!!
Nu kollar jag på wallander. gosii¨

puss


tränar pluggar och städar

SÅ GJORDE JAG INTE DET! ehhehe. Men det är vad jag borde göra just nu. Men istället sitter jag häääär. Har nyss ätit aaaas god mat! vi hade inte så mycket hemma så jag lekte kock och tog vad vi hade. Blev super gott! Kassler i ugn med annans, banan och purjo med en touch av curry. sen ris till det. Lät ju vidrigt men det blev faktist gott. Har även hunnit med att åka med sis till stan en sväng. Älskar och hatar att jag alltid vaknar tidigt. Man får ju en längre dag men kan ju vara frusterande när man verkligen vill sova länge.

Snart kommer Ida hiiiit, sen kommer lite andra tjejer. Vi ska tagga lite hemma hos mig sen ska vi på nån 18 års fest, känner inte ens den som fyller år men det blir nog kul hoppas jag. Vet inte ens vart jag ska sova ikväll men det löser sig nog.

Igår var bästa fredagen förresten. Först västerås med Ida och Josefine. Shoppade lite, ångest <3. Sen åkte vi med sofie till sätra brunn och badade och bastade. mysiiiigt.


KLÄDBRIST!!!!!!!

ni vet ångesten man får när man har rivit ut hela garderoben och ingenting passar. fyfan. Hela dagen är förstörd. Hade sovmorgon men vaknade 07:00 av att jag hungrade ihjäl, vad är det för fel på mig? blir arg. Har inte gjort psykologi interjuver som skulle vara klar idag heller.

negativt inlägg ellerrrrrrrrrr

Lär väl gå till bussen nu, sen stå och frysa 20 min i tomta för att vänta på nästa buss, sen gå från stan till skolan. Kommer bli en bra dag.

total eclipse of the heart

Föreställ er mig sjunga detta med min otroligt fina sångröst och inlevelse.

Turnaround, every now and then I get a
little bit lonely and you're never coming around
Turnaround, Every now and then I get a
little bit tired of listening to the sound of my tears
Turnaround, Every now and then I get a
little bit nervous that the best of all the years have gone by
Turnaround, Every now and then I get a
little bit terrified and then I see the look in your eyes
Turnaround bright eyes, Every now and
then I fall apart
Turnaround bright eyes, Every now and
then I fall apart

hahahaha, jag dör. Bra på att roa mig själv iallafall.

Min dag:
Hade klädsim och grejer i skolan. sköönt. Slutade tidigt också, sköönt. Kom hem och sov lite, sköönt. Åkte på vatten gymnastik med mammi, var jag och alla pensionärer, sköönt. Nu är jag trött och sur.

hejdå


Söndag, inte ens ångst

Kom precis hem från farmor. Hjälpte henne att städa garderoben igår, sen åt vi suuper god potatisgratäng med pepparstek. MAT ÄR LIVET. Idag åt vi frulle, sen gick vi och kollade när massa bilar körde på isen. FAAAN va kul det såg ut! jag vill också. Har aldrig fattat vad som är kul med att sladda, men nu förstår jag nog. Grabbigt av mig.

Nu ska jag duscha och fräsa till mig lite. Har gått i pyamasen hela dagen. Nice girl! ehhe

Hejdåååå, pusss, älskar er och allt de där!


Soligt och kallt!

Mysigt väder tycker jag! Fast läskigt övningskörningsväder. Snart kommer pappa, då ska vi ut och köra. buuhuuuuu hatar deee men vill hemskt gärna ha ett fint körkort i plånboken i typ juni :))) 12 dagar och 4 månader kvar! yiiihooo!

Har nyss varit till badhuset och simmat och bastat, myyyyys. Ikväll ska jag mysa hos farmor min. kiss



KOKO

Helloo kära vänner!

Tänkte berätta lite om min softa dag. Vaknade bredvid min puma- Ida. Gick på en lektion sen traskade jag till bilskolan för riskettan. De var rätt soft, lite intresant. När jag kom hem lagade jag lite käk. Nu tänkte jag gå till gymmet och bastun. Sååååft. När jag kommer hem ska jag kolla på nya one tree hill avsnittet.

Har haft den här låten på huvudet heeeela dagen. Jääävligt jobbig låt att ha på huvudet! hah


Förresten så har jag 8 veckors heltidstjänst på hemtjänsten i sommar! Är sjukt nervös............................ :( Kunde inte ens sova inatt för att jag tänkte på det så mycket. Men kommer bli toppen med en massa cash!

herrå!

RSS 2.0