skolaa

<-----------juliaaaaa


I love my room

  

               

... Jag vill flytta hemifrån nuu

fredag <3

Har sökt sommar jobb, gymmat, bubblat och bastat efter skolan. Suupersooftfredag
Usch, blir nervös bara jag tänker på sommarjobbet. Så mycket ansvar och grejer. Tänk om någon dör och jag måste rädda livet på den!? hahah
Nu sitter jag och softar hos Adi, och för alla er som undrar vem Adi är så är de Ida fast bakochfram liksom.
Imorgon ska vi gå upp klockan sju för vi ska till Uppsala och shoppa. Jag är i stooort behov av jeans.
Sen kommer några pooolare hem till mig och hänger. sååft! Då ska vi käka cheescake, längtar <3
Alltsåå åååh, tänker på hår hela tiden, haha. Blir så depprimerad. om jag fick önska vad som helst i hela världen skulle jag önska mig tjockt, långt fint hår. Livet är orättvist.
hejdå
min dröm....

Varför är smeten alltid godare än den färdiga kakan?

Sitter hemma och pluggar idag. Hade för mycket pluggångest och brinnande hårbotten för att gå till skolan. Färgade håret igår. Det skulle bli extra ljust men blev mörkare än vad jag hade innan och lite gult, sååft. Plus att jag fick nån slags allergiskreaktion i hårbotten, känns som att den brinner typ. 

Åt en super god frukost med syster när jag vaknade sen åkte jag hem och nu håller jag på att bakar kokkostoppar. Nu är dom färdiga också. MUMS! Skiter i mitt nyttiga liiiiiv. Blir väl att gymma senare.

farväl, vi hörs



VILKEN SKITDAG

Sämsta dagen på länge. Alla är trötta och sura (ink. mig), onödiga konflikter osv. osv. Nu vill jag bara att bussen ska komma så jag kan åka hem och gymma av mig lite ilska. Vet inte ens varför jag är sur. åååh, får panik på mig själv. Det här kommer bli en grym vecka. Kanske inte vaaa. Orkar inte plugga heller.

hejdå

min helg..

 ..Var riktigt rolig! I fredags efter skolan fixade jag Elvira, Josefine och Ída ett album till vår kära 18 åring! Vi höll på till 02:00. Shit va trötta vi var.

Igår ordnade vi överaskingsfest för Sofie. (HATAR SPOTIFY REKLAM!!!) Det var kuuuuul. Roligt med lite nya ansikten. Fast tydligen snodde någon en kastrull och en blomma, haha vafan?! Så om någon vet vart dom finns så kan ni ju höra av er.

Inatt/idag städade vi, galet mycket glitter och serpentiner överallt. När vi kom hem gick jag och Viran till badhuset och badade bubbelpool och ångbastu. himla skönt!

Nu ska jag kolla på det nya one tree hill avsnittet och njuta av sista ledigeheten. Denna vecka kommer bli jobbig, mycket plugg. uusch

Pusssss älsklingar

shapeupclub



Gick ju bättre idag, bara 440 kalorier för mycket! Det här är kul och beroendeframkallande!

Hellooo girls and boys

Sitter och pluggar lite nu. Så gjorde jag inte de :p:P:P:p:P:p
Tjockar lite mat också. Blev visst för mycket kalorier idag också xD Inte hinner jag träna heller. livet är gött!

Längtar galet till helgen.


Nu MÅSTE jag plugga.
Hare!


HAHAHAHA


sådär bra gick dee.
866 kalorier för mycket

Blåbärssoppa

Blåbärssoppa förtjänar att vara min rubrik bara för att det är så gott.

Fick sluta tidigt idag så jag åkte hem och sov. sköönt fast slöseri med tid. Borde ha pluggat. Gick med i shapeupclub också där man räknar kalorier och sånt, haha. Det är en app på mobilen och en sajt på internet. Låter ju som att jag har nån ätstörning eller nåt men jag tycker bara att det är ganska intressant att se det svart på vitt hur mycket skit man stoppar i sig på en dag. 

Nu måste måste måste jag plugga. Hatar måsten. usch


sådär ser du ut jaaaa.


Sådärja

Blev ett boxpass idag med Filippa. Sjukt trött i kroppen och knoppen nu. Orkar knappt lyfta på fingrarna på tangentbordet.
Måste bara säga att det fulaste som finns måste ju vara när ca. 20 pers står och hoppar i takt och viftar med armarna framför en spegel. Börjar skratta varje gång på uppvärmningarna. Vilket också måste se ganska fult ut.

Var långa tre timmar innan boxningen. Gick i lite affärer och pluggade på bilskolan ett tag. Sen åkte alla vänner hem så då gick jag runt på salas gator alone. Hade för jävla tråkigt så det gör jag inte om.

Nu borde jag ju börja plugga till provet på fredag men vet ni? JAG ORKAR INTE.

Nu ska jag kolla på nåt dåligt på tv sen sova.

nattiiiiii

Måndag, älskade måndag

nej, usch va jag hatar måndagar.
Är sjukt trött nu, så himla skönt när man gett allt man har på gymmet. Då känns det brago. Tänkte vara super söt och ladda upp en ego pic från när jag var på gymmet. Jag tar ju typ aldrig såna bilder, för jag ogillar folk som gör det, men idag så gjorde jag faktist det. Men då fungerar det inte att flytta bilden till datorn när jag ska ladda upp den. Kan ju inte vara meningen att ni ska se mig. Så ni får vara utan bilden.

Fick stekt saltsill med löksås och potatis när jag kom hem från gymmet. Bästa mamma, bästa maten <3
Nu ska jag dö i sängen med ett glas blåbärssoppa (favoriten just nu) och kolla på one tree hill.



Herrå!

People that are meant to be together always find their way in the end

Kom nyss hem från Idaaaa. Nu ska jag gå ut och gå och tänka. skööönt.


Tjena! Läget?


VÅRENS VILL HAAA

    Cut-off Knit Casual Hoody Set SALE-Rolled Up Knit   All Star Hi Converse Footwear Gul


Underbart med Fredag

Redan skoltrött. Grejt

Hade en mysig fredag iallafall. Vaknade upp hos Elvira, var i skolan, sen gymma, bada ångbastu, bubbelpool och chilla med Ida. Ångbastu var riktigt skönt! Blir inte sådär jobbigt att andas som i vanlig bastu. Sen vidare till syster yster på tacokväll. Taco för andra gången idag men det är gott så det gör inget! Nu är jag svinmätt. Sitter och väntar på att one tree hill ska ladda klart. Fick reda på igår att säsong 9 skulle komma. Fyfan va glad jag är! Då slipper jag ju kolla på de andra säsongerna som jag sett 54634 gånger.

Har inte kännt av någon otur idag iallfall. Fast tror inte på sånt där heller.

hejdååå kära vänner

HELLOOOO

Jag är trött.
hejdå

Du är drömmarna jag drömmer ibland

Hej hej hej hemskt mycket hej!

Första skoldagen var faktist helt okej. Gick skapligt snabbt. Hade till och med en KUL idrottslektion. Heeelt otroligt, helt otroligt att vi ens hade idrott. hehehe skit skola.

Efter skolan gick jag ner på stan med min puma. Vi köpte lite grejer och fikade. Wienerbröd är så sjukt gott och såå onyttigt, VARFÖR!?

När jag kom hem tog jag en promenad med systerooo. Sen åt jag falukorv.

Gjorde nyss klart min engelska bok recention. Ätligen! En sten föll från mitt bröst, typ. haha! Gossip girl söööög.
Nu ska jag plugga glosor och kolla på efterlyst <3 som har fått ny sändnings tid. Det gillas starkt eftersom att jag alltid brukar somna under pogrammet annars.

Ha det så bra! Jag gillar att ni läser min blogg och är lite nyfikna på vilka ni är.....


jag vill ha sommar nuuu!!!


Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är försent att älska dig
Vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn

Vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut

-håkan hellström

Ganska vackert.






Kärlek existerar bara i romantiska komedier

för att citera mig själv liksom.

Kommer bli sjukt svårt att vända tillbaka dygnet har jag insett nu. Kan verkligen inte somna på kvällarna fast jag försöker mitt bästa. jaja, efter första skoldagen imorgon kommer jag vara DÖD så då blir det nog lättare att somna.

Idag ska jag vara hundvakt igen. Stackarna, de ända dom gör när dom är med mig är att sova. Men ska ta en promenad hemmåt idag och träffa Elviraaaaa, byta lite kläder och sådär :D

Måste duscha nu.

hejdåååååå

Det är inte lätt att ta en fin bild tillsammans med två hundar



jag gjorde ett försök iallafall..........

Ta min hand och kom så går vi vidare

- Håkan Hellström

Ätligen hemma! Eller ja, har vart det i några timmar. Tittade nyss på step up. Bästa filmen alltså. Man vill ju bara dansa + ha en underbar pojkvän när man har sett den.

Imorgon ska jag vara hundvakt + plugga galet.  Oooorkar inte! Men är himla glad att jag inte börjar skolan imorgon som vissa andra. Ska bli himla mysigt att mysa med mina gosehundar. Vi ska sova i min säng lääänge. Kan tycka att jag är den bästa hundvakten så låter dom få vara i min säng.

Nu ska jag kolla på mera film kanske. I min ensamhet. depp depp depp

pussi

Borlänge

Hellloooo

Sitter just nu i Mosters soffa och myser. Har nyss varit och hälsat på en utav alla mina kusiner. Super fint huuuus, jag vill flytta hemifrån NU! Tänk va kul att inreda och greja. Men det kommer väl inte hända på ett tag.

Jag har också hunnit med en sväng på Kupolen. Köpte en kofta på Indiska, 99kr ord. pris 499kr. Det kallar jag klipp! Alla andra utom jag tycker säkert att den är ful, men de sket man väl i. Sen köpte jag ett linne och ett par örhängen. kanske blir nån bild en annan gång.

Nu ska jag äta smörgåstårta!

Längtar hem.

hejdååå




Fredagggggggggg

Å det känns ju bara jobbigt. Snart skola.

Hade iallafall en bra torsdag med tacos, ful dans och hockey. Är vanligtvis inte så intresserad av hockey men igår var det fan spännande. Sverige vann! Stolt svensk är man ju.

Har nyss gjort en cheesecake medans alla andra sover, hehe. Snart ska jag packa sen bär det av till Borlänge för att träffa moster. Kommer hem på söndag. Känner inte alls för att åka men..vad gör man inte för mammi. Hoppas på att träffa nån snygg borlängare som jag kan gifta mig med eller nåt. Skulle ju vara precis vad jag behöver.



Vi hörs väl. hejjjj












Jävlar vad jag bloggar.

Kan bero på att jag har så otroligt tråkigt. Var iallafall in til Sala med mor och syster. Blev ett par skor på rean, ett klipp kan jag tycka. Äkta skinn och grejer. Mitt bästa tips till er, KÖP ALDRIG SKOR PÅ DIN SKO, dom går alltid sönder efter 2 månader. Har testat det ett antal gånger men nu har jag äntligen lärt mig att det inte lönar sig att vara snål.
Sen bytte jag även bort en julklapp till en stekpanna med kvalité. Förbereder mig lite på att flytta hemifrån även fast det är ett antal år kvar. Men iallafall!  Blev även en bakelse som bygger på valkarna fiiint.

Mod. 426, ROOTS
l
När jag kom hem kikade jag lite grann på The voice. Det verkade faktist ganska bra. Fast skulle ju vara ännu bättre om inte Carola var med. Hatar att hon verkar tro att hon är så perfekt. Usch. Men jag gillar Petter iallafall så det är ju bra.

Nu tänkte jag snart krypa ner i sängen och kika på nån film. Blir nog paper heart. Får se hur den är. Känner mig hur speedad som hellst just nu. Jaaaa, sabina nilsson är speedad klockan 23:09, heeelt otroligt. Brukar ju liksom vara död vid det här laget men har på nått sett vänt lite på dygnet.

Borde sååå börja läsa den där engelska boken men vafan..orkar inteeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Skulle kunna skriva himla mycket mer men det blir nog inte så kul att läsa så jag slutar väl nu.
Kissssss kisss

GE MIG!!!!

Volkswagen New Beetle Cab

Kan se mig glassa runt i den där med hög musik och fina vänner  en sommardag!
Blir att spara pengar nuuu, den kostar ca. 40.000.

Pusss

CRAZY BEAUTIFUL



Såg nyss Crazy beautiful. Den var riktigt bra. Grät till och med en skvätt. Ett stort plus var att killen i filmen var galet HET!
  
Älskar när killar ler sådär också.
Mums alltså!

Puss från mig!!

RSS 2.0