hej eller nej hejdå

hinner inte blogga nu förtiden för att jag pluggar 24 timmar om dygnet ungefär. Just nu är jag ganska arg för att min klass tycker om att ha prov på måndagar så att man inte får någon helg och på tisdagar efter lov så man inte får nåt lov också. Har inte människorna nåt liv?? aja, är väl bara acceptera.

Ikväll ska jag och elvira basta och sola sen kommer nog ida då ska vi mysa med idol. Det behövs just nu.

Puss puss


sådärja

då var helgen över. usch, va jobbigt. Har haft en helt okej helg iallfall. I fredags myste jag och mamma. I går var vi till Erikslund och shoppade. köpte ett par byxor, 2 vita shortor, en sjal och nya hörlurar. Fick lite nya grejer till badrummet också så nu är det GRÖNT och skönt. :)

Idag vaknade jag bredvid adi. vi käkade frulla och kollade lite på modelljakten. Efter de åkte jag till min kära syster och hjälpte henne ta bort granris. Sen fikade vi, 3 kanelbullar blev de <3 <3 <3 <3 <3. Fast sen var jag faktist duktig och gymmade så atte ((:

Då vet ni allt om min helg. puss

FUCKING FREEEDAG!!!!!

wiiihooo
Jobbade på städ idag istället för att gå i skolan. Hade ändå inga många lektioner så då kunde jag ju lika gärna tjärna lite pengar. :)))

Snart ska jag laga kantarellfyllda lövbiffsrullader med klyftpotatis tänkte jag. Aldrig gjort det förut. Har inget recept heller. vad tror ni om de?? Sen ska jag och mamma ha fredagsgos. Kolla på idol, äta gott och sådär! :)
imorgon ska mamma iväg och klämma tuttarna lite (mammografi) så då passar jag på att kolla in nya shoppingscentret på Erikslund. Har massor som jag vill shoppa. Så de blir nog braa.

puss och kram å sådära


samhällslektionenjappjapp

TJA TJA BITCHESSSS
allt bra med er?!!??!??!??!
Här är det ganska bra iallafall. Förutom att jag sitter på en förjävla tråkig lekton. Som tur är slutar vi efter den här lektionen. :)

När jag kommer hem måste jag gå och gymma. Har inte tränat på huur länge som hellst. Jobbigast att komma igång igen.. Menråå.

hejdåååååå

RSS 2.0