31 maj


TJAAA

Skola idag som vanligt. Kul att Maria vägrar gå på engelskan med 9b. HAHA Det var nog det roligaste idag. Sen har jag städar skåpet idag också, nu börjar det verkligen kännas på rikigt att vi snart slutar, 16 dagar kvar ):

När jag kom hem åt jag lite sen gick jag och Elvira till den där tanten och klippte gräs. För det skulle vi få 500kr VAR :O vi var där i två timmar liksom.



HEJDÅÅÅ




30 maj






Mina favoriter från igår! :D




Idag ska jag bara städaaa. Usch va tråkigt.

PUSS

picnik.

Igår hade 9b picnik i sätrabrunn.
Det var väl ganska mysigt tills det började regna och oska lite, men då gick vi in under dansbanan och satt där. Sen åkte jag carro, maja, jocke, jonsson, emil s och martin till donken, i samma bil. Det läskigaste i mitt liv! Jag var rädd för att det skulle komma poliser och ta oss, sen när vi börjar närma oss sätra så såg vi poliserna med blåljus så då gick jag och Maja hoppade av och gick hem, men det visade sig att poliserna bara där för att leta efter någon utvecklingstörd kille som hade rymt. Sen när vi kom tillbaka till klassen så la vi oss på golvet och mös med filtar och sjöng. :) Sen sov johanna hos mig.

Tack 9b :) <3

kanske kommer bilder sen.



Idag kommer pappa om ett tag, sen ska vi åka till Farmor och måla hennes altan. Sen ikväll ska mamma, jag och Jonna Fira morsdag i förskott eftersom att det egentligen är morsdag i morgon. Vi ska grilla tror jag.


PUSS

28 maj

När jag kom t busshållsplatsen i morse såg jag bussen åka iväg, så tar nog 8.40 bussen, om jag inte råkar missa den med. Fast måste till skolan för att ha engelska prov ):

Ikväll blir det picnik som sagt, sen ska johanna sova hos mig :)

PUSSS


27 maj

Känns läskigt att man inte vet vilka som kollar bloggen men det är kul iaf, så fortsätt med det :)!

Idag har jag vart i skolan. Ganska trååkigt, och sorgligt. 19 dagar kvar tills vi slutar eller nåt sånt. Kommer sakna 9b massor! Nu när vi blivit så bra vänner alla och så. :'(
Vi fick veta att det kanske inte blir någon avslutningsmiddag också för att handledarna inte har tid. VAFAN! cp skola.

nu ska jag nog plugga ):


IMORGON ÄR DET PICNIK ALLA 9B:ARE! KOM TILL PARKEN I SÄTRA RUNT SJU. TA MED NÅT KUL SPEL OCKSÅ.


hejhejhejhejj

Idag har jag vart i skolan som vanligt. Helt okej kul. Sen när jag kom hem gick jag och Elvira till en tant i Sätra för att hämta pengar från cocosbollarna. Hon pratade huuur länge som helst och visade till och med bild på sitt  barnbarn. haha :) Sen tippsade hon om att en tant behövde hjälp med trädgården i sommar så vi gick till den där tanten och fick sommar jobb! Börjar på måndag :) Soooft. 

Nyss åt jag tacos, hur gott som helst!



PUSSS

Västerås

Glömde blogga igår, glömde typ allting till och med att ställa alarm, men som tur var vaknade jag av ett sms från Emil imorse. Så tack Emil :)
Men jag, Elvira och Alexander gick iaf runt och sålde coccos bollar igår. Fick alla sålda på mindre än en timme :D




Värt att jag tar alla bilder från Elviras blogg hela tiden (y)


idag var jag bara i skolan först sen åkte jag med Jennifer till Västerås. Hon fick en ny mobil ): Jag köpte en svart tröja med sån här mojjs på axlarna och en vit BH. Var inte alls på shopping humör ): Sen sprang vi runt som små jävlar och letade efter en klänning till Jennifer men vi hittade ingen. Men kul vare iallafall.

PUSS ALLA SNYGGINGAR


konfirmation

Imorse vaknade jag kavrt i tolv av att mamma väckte mig. Klockan kvart över tolv skulle jag va i kyrkan. Så det det var bara att skynda sig som satan! Sen åkte jag till kyrkan. Va där i timme kanske.
Den här dagen känns såå seg :(


PUSS


Vi är ganska söta faktist :)

orka rubrik.

Idag har jag bara legat på min gräsmatta och solat. Men vart inte så brun, men iaf :) Sen vid fem ungefär cyklade jag till syster som hade lite tjejfest. Vi hade sjukamp och grillade. Super mysigt. Det är så roligt att bara sitta och lyssna på allt vuxen prat. haha

Åe, jag har aldrig nå kul att skriva om ):


PUSS


äntligen fredag!

Skapligt skönt med helg. Vart en bra vecka faktist, är nog det fina vädret som gör det.
´
Nu ska jag duscha, sen ska jag göra spett. Sen åker jag till ida och grillar med massa tjejer. Det blev inte bara heden tjejerna. :) Aja ha en grym fredag alla två som läser min blogg. haha.

sol :D

Hejjsan, :)

Ganska lökig dag i skolan kan man jus säga. Fan va varmt det var, ända tills jag klev av bussen då började det åska liksom -.-

Dagen har varit sådär. För mycket i huvet att tänka på tror jag. Har inte så mycket mer att berätta.
Eller jo! Imorgon blir det att grilla hos Ida med heden brudsen . As länge sen vi va. Det ska bli mysigt, hoppas på lika bra väder bara :) Synd att inte Cajsa kunde också.

Nu ska jag se slutet det senaste oth avsnittet :)


puss.


<3

Rubirk

Glömde blogga igår, men jag var med carro efter skolan. Vi pluggade och åt glass och så. Sen när jag hem pluggade jag ännu mer till klockan tolv. Sen halv ett tänkte jag raka benen, då skar jag mig as mycket. Typ rev bort en hel skinn bit. Det blödde som satan. Och nu blödde det igenom jeansen också. Måste gå och fixa det nu, sen gå till skolan och skriva prov :'(

puss

bra dag

Hejj, idag var faktist en as bra dag! På långlunschen cyklade jag, Cajsa, Hampus och Jennifer hem till Jennifer och solade och åt grönsaker med dipp. Hur gott som helst! Sen när jag kom hem gick jag till Elvira. Vi gjorde as god smoothie och pluggade ute. Sen åt vi hennes mammas as goda korvstroganoff. Å Nu sitter jag hemma. Imorgon var det meningen att jag skulle göra histora provet, men skiter nog i det och gör det på onsdag.
Det enda sorliga idag var att Mimmie bytta klass. Jag kommer sakna henne.

Elvira's och Sabina's bär smoothie.
massa vaniljyougurt
massa hallon och björnbär.

Sen mixar man det. Är as gott faktist! Smakar lite som sorbet glass. kanske kommer bilder sen :)

PUSSSS

första sommardagen !

Imorse klockan 10.00 drog jag och pappa in till stockholm stad :) Jag prövade en hel del klänningar men tillslut vart det en rosa från vero moda. Inte jätte nöjd, men de blir säkert bra.
Sen köpta jag ett par svarta skor med kilklack, ett linne, ögonskugga, lösnaglar, lösögonfransar och hörlurar. Eller rättare sagt, pappa köpte :) vi blev klara runt 14.00 och mitt tåg gick 17.45 så vi gick till kungsträdgården och åt glass. Åh nu är det verkligen sommar! hur varmt som helst. Alla gick i klänningar och skorts i stockholm. Orkar inte vara sjuk mera, jag vill också gå i klänning.

När jag kom hem åkte jag och mamma till stora syster och grillade. Jonna va barnvakt åt världens sötaste bäbis!
Nyss kom jag hem och provade klääningen igen, sen gick jag ut för att jag skulle testa gå in mina skor så jag gick fram och tillbaka på gatan. Då råkade Elvira se mig och undrade vad jag gjorde så då gick jag och pratade med henne ett tag. Sen kom några äckliga kaxiga små ungar. USCH! När jag  var i deras ålder var jag rädd för alla stora barn, men tydligen inte dom. vad händer med världen egentligen?
Shiit va långt inlägg.

puss å godnatt. fast ska inte sova nu med ändå.

hemma igen

hej,
kom nyss hem från Cajsa. Va inte så himla kul hos hampus igår asså. Men mycket bättre än att sitta hemma iaf!

Nu blir det att packa om sen ta tåget till pappa 18.59. Imorgon ska jag kolla på klänning och skor till skolavslutningen. Om jag nu ens kommer kunna gå ut skolan. Skulle behöva sitta hela helgen och plugga. Men vem orkar de?

kommer hem imorgon klockan 19 eller nåt.

pusss

Godmorgon :)

Idag måste jag plugga. På en helg liksom :'(
Men sen åker jag nog till Cajsa, sen till hampus. Hoppas på en bra kväll. Men nånting säger mig att den kommer bli jobbig.



Bob - airplanes


.

Life is a mystery, everyone must stand alone.
I hear you call my name and it feels like
Home.

m

Idag känner jag verkligen inte för att blogga. Väldens sämsta dag, världens sämsta allt.


Usch, godnatt

ooorkar inte

Efter varje prov lovar jag mig själv att aldrig börja plugga dagen innan.
Men i morgon har vi prov på andra världskriget. Och nej, jag har inte börjat än och klockan är 20.10. :( Hejdå vg i historia, hej ig!

Aja, dagen var faktist riktigt kul! vet inte varför, hade bara en as bra dag :D Fast är typ sjuk igen, har feber och känns som att jag har halsfluss :( hoppas inte! Måste vara frisk till på torsdag. Då hoppas jag på röjj hos hampus!
Efter skolan så har jag "pluggat" med Elvira, men nu är hon hemma och kollar på hockey.




buhuuu, jag vill gråta varje gång jag sväljer, så ont göre! ):



pusss på min söta stortå :)






tröttis :)

Usch, vill bara sova just nu. Så himla trött. Somnade på svenskan idag så läraren fick lov att väcka mig. haha

Har väl vart en vanlig dag i skolan. Förutom att jag va extra trött och ful då.
Har inget mera att berätta. Eller jo! jag fick en blåbärsbulle av Emil. Den var god. :)

puss och kraaam

tjaatjaaa



Sov hos farmor igår, va inte så kul för alla bara pratade politik hela tiden. ):
Imorse åkte jag till Lotta och pluggade lite. sen var vi ut till en stuga på en Ö och nu sitter jag här bara. Mamma kommer väl snart.

Hare så braaaaaaa





Skapligt fuuuul man va :))))


mmh

Igår va super! :) tack allla!

Nu drar jag till sala och ser Emilias konfirmation! 
 

puss

klänning

Det  blev den här :

med den här till :


Nu drar jag snart till Ida, sen åker vi till Hampus ikväll tror jag. Imorgon kommer pappa och hämtar mig, sen ska jag hem och fixa mig sen blir det Emilias konfirmation. 

hare bäst!

Godmorgon

Hemma idag, måste plugga so tills jag dör. Sen måste jag smyga ut och köpa en klänning till Emilias konirmation på lördag. Jag har lånat massa av folk. Men känner mig så obekväm i lånade kläder! Men lätt att hitta en klänning i Sala liksom -.-

Nu ska jag se OC.

kanske skriver mera sen, vi får se (k)


torsdag

Hey!
Idag gick jag till skolan, var där 3 lektioner, sen åkte jag hem igen för jag kallsvettades. Men det var trevligt att träffa lite folk en liten stund iaf! :))
När jag kom hem gick jag och la mig och sov tills mamma kom hem. och nyss lagade jag och mamma mat. Vi skulle äta baconsås och spaghetti, men vi hade inget recept så vi expremiterade lite.

Lisbeth och Sabina's baconsås
 

jag vet, det ser as äckligt ut på bilden. Men det är gott!
 2 port

2 paket bacon
5 dl mjölk
4 msk ideal mjöl
1 liten paprika
1/2 gul lök
lite hachad spenat


1, hacka löken, skär baconen och paprikan i bitar.
2. fräs löken, baconen, paprikan och spenaten.
3. koka upp mjölken med idealmjölet.
4. häll i bacon rörar med såsen.
5. salta och peppra.


Den vackraste jag vet :)



Cajsa Lundèn är den vackraste jag någonsin sett, och den underbarste människan jag någonsin träffat.
Och hon är min vän! :D

Hemma

Grattis bästa stora syster och pappa :D



Mår mycket bättre idag, fast det visste jag ju inte igår så därför är jag hemma idag :) Skönt att slippa nationella iaf. Nu blire att fixa sig, sen åka in till sala och köpa ballonger till stora syster, sen åka och äta tårta!
puss på det.



Ha en as bra dag! :D

ååh det funkar inte att ladda upp bilder. men aja

Sjuuuk.

Hejj,
hemma idag. Håller på och dö för att de är så tråkigt! När skolan är slut kommer vincent med böcker till mig, då blire att plugga till nationella imorgon :'( kommer gå åt helvete. hah Svettas ihjäl gör jag oxå. När mamma kommer hem ska vi kanske åka till sala och fixa present åt jonna. Får se om jag följer med eller inte.

Men nu ska jag laga stuvad pyttipanna :D

puss

värdelös dag

Tjaa.
Usch vilken jobbig dag. Kändes som att vad jag än gjorde i skolan så gjorde jag fel. Å kände att jag inte mådde nå bra så åkte hem med halv ett bussen. När jag kom hem sov jag hur länge som helst, så jag hade nog feber. Och nu sitter jag och snorar som en jävel och blir nog hemma imorgon. Mina öron dööör.):


puss

bilder sen valborg


lalal

Tja!
Nu är jag hos Emil, fast han är och värmer upp till match så jag, Anna och Berit har precis käkat majskolv. Hur gott som helst vare! Snart ska vi väl åka och titta lite på matchen.

Puss


valborg igåår.

Hejj, igår var jag, Elvira, Caroline och Josefine hos Hanna. Först käka vi förätt och grillade. Sen kom Alec, Rasmus, Gustav, Kevin och Erik. Vi kollade liten stund på brasan sen gick vi hem till Hanna och lekte ryska posten och snurra flaskan. hahah Mogna vi är. Sen kollade vi på nån film, fast jag somnade. Sen åkte Alec, Rasmus, Erik och Gustav hem och Kevin stannade och åt glass med oss. Men sen åkte han också hem. Sen sov vi. Nästan direkt efter vi vaknade imorse kom Elviras pappa och hämtade oss.
Jag hade iallafall en kul valborg.

Idag har jag bara latat, och kollat på ett nytt one tree hill avsnitt! Asbra!

Kanske kommer bilder sen valborg sen.

PUSS

RSS 2.0