torsdag?

åhå vad jag borde plugga just nu. Men det orkar jag inte.. Åker iväg och tränar om en halvtimme istället. Jag och syster ska testa på e-fit. Ska tydligen vara grymt jobbigt och effektivt. Blir nog braaa.

För övrigt så slutade jag tidigt idag. Mamma kom och hämtade mig och sen åkte vi och handlade. Svängde in hos syster på en fika också. Men ikväll måååste jag faktist plugga. Har en hel del jag borde tagit tag i för längesen.
Annars är livet ganska jobbigt just nuu. Vill bara ligga i sängen och käka godis hela dagarna. Brukar bli så när hösten kommer tyvärr. Hoppas det går över snart. Men nu ska jag göra nåt annat.

Grattis Matilda, som fyller 17 idag!


Hösten 2010. brunt och fint håår

Helg <3

hemsk vecka har det varit. Igår testade jag på thaiboxning! Det är nog ingenting för mig... haha! Men är rätt stolt att jag testade iallafall. Var på marknaden med några fina klassisar också. Köpte munkar <3 <3 <3 <3
Hängde med Ida och Elvira på kvällen. Slutade med att jag nästan somnade så då gick dom hem till sig.

Nu sitter jag och väntar på pappa som skulle kommit för 41 minuter sedan. Jag hade kunnat sova en hel timme till.... :'( När han kommer drar vi nog till farmor och softar där och sen åker vi till min faster runt sex på lite släktkalas. Sen får vi se vad som händer. Antingen stannar jag i sala eller så åker jag till Möklinta. hehe :)

Men puss dåå

seeegt

har inget att säga till er. :)
hejdååååååååå


nu kan du få mig så lätt

Den här helgen gick alldels för snabbt. Ändå har det inte hänt så mycket. I fredags åkte jag hem till Jonna efter skolan. vi pluggade och sådär. Sen gick jag hem och sov. Kul fredag...

Igår jobbade jag på städ hela dagen. På kvällen kom mina gostejer Ida, Josefine och senare Elvira. Vi kollade på "hur många lingon finns det i världen" och åt massa grönsaker och frukter. Super mysig film! Sen sov vi ett tag. Vid halv fem ungefär stod en bil utanför dörren och ville att vi skulle hänga på till donken så vi gjorde det. Fan va trött jag var! Men det var grymt gott med varm choklad och donkenmacka. När vi kom hem sov vi en stund till. Sen var det upp och övningsköra med Ted! Det gick väl rättså bra iallafall. Fast jag skulle hellst vilja att alla andra bilar håller sig inne när jag ska köra så jag slipper tänka på dom. haha. Resten av dagen har jag bara degat. Fast nu sitter jag och pluggar faktist. Eller jaa, försöker plugga iallafall. Tanken som räknas? Veckans schema är rätt smockat av plugg. Har fått lov att rita upp ett schema för att det ska gå ihop sig. Kommer antagligen inte följa det men ändå.


veckans schema spegelvänt :)


frukt, grönsaker och juice. (dipp ocksåå)


onsdag

Nollade ettorna idag! Fast vi var tyvärr alldels för snälla mot dem så det var inte så kul. Men man fick ju gratis fika iallafall! haha. Fikade igen på johansson med Ida och Alan efter skolan. Fast åt inget gottigt. Efter det gick jag på min första körkortsteorilektion. Varje onsdag i 10 veckor kommer jag gå på kursen. Missar boxningen! :'( Men jag och Jennifer ska börja gymma varje torsdag så jag får min träning ändå. Märker verkligen hur deppig jag blir när jag inte tränat på ett tag. När jag kom hem var några trevliga fastrar här och firade mamma i efterskott. Fikade igen alltså! Det här är inte bra. Kommer rulla fram om några veckor. Nu borde jag verkligen plugga till provet nästa vecka. Får se om jag orkar ta tag i det. Har inte orkat bry mig om nåt den här veckan. uusch. Kanske är för att jag inte tränat? jaja, puss & kram.


snyggaste................................................................................


bäst bäst bästa låten

If you ask me how I'm doin I would say I'm doin just fine
I would lie and say that you're not on my mind

Tiisdag

Orkade verkligen inte gå till skolan imorse så jag stannade hem och åt glass och kollade på one tree hill. Det behövdes verkligen. Nån gång ibland borde det vara okej att vara hemma? Tänkte faktist plugga snart iallafall.
Sen åka och handla med mor min. Som för övrigt fyllde år igår.

hejdåå

ÅH UNDERBARASTE HELGEN

Verkligen bästa helgen på länge!
Tog ledigt från skolan i fredags för att åka till stockholm med Ida och Elvira och kolla på bästa Håkan Hellström. Är ännu mer kär i honom efter att ha sett honom live. GALET bra! Även fast det var jäävligt trångt, trodde jag skulle svimma ett tag där faktist. Vi kramade Maria Montazami och tog kort med  Johan Palm och Andreas Wijk, åkte sightseeing båt, (elvira) fick gratis massage, väntade och köaade en jävla massa, åt god mat och glass, shoppade lite osv.




















mina favoriter :)

GAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH

Är så sjuuuuukt jäääävla trött på denna äckelskola!!!! Orkar inte sitta och lyssna på nån jävel som pratar i timmar utan att jag lär mig ett piss. JAG VILL HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM
Just nu är mitt drömyrke brevbärare. Behöver man utbildning för de också???????? För hoppningsvis behöver man inte kunna hela sveriges historia från 1600 talet. FÖR JAG SKITER I SVERIGES HISTORIA.
Människor är alldeles för kompliserade. Vore fan soft att vara en kossa eller nåt? bara gå runt å beta och bli köttfärssås sen.
Slutar om en timme... då ska jag hem och gymma av mig all illska.



HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

hur klumpig får man vara????????????

Igår så var det hälsomässa i skolan. Var ju rätt kul faktist! Man fick prova på massa sporter och lyssna på lite föreläsningar. :thumbup: Efter skolan gick jag och Elvira ut i skogen på piknic. Vi är ju dumma i huvet...... haha Sen gick och bastade. Sköönt.

Idag var också en rolig dag förutom att jag är ganska osmidig. Gick in med brickan i en stol i matsalen så ett glas med vatten kom över killen som satt på stolen... det var ganska pinsamt. Jag sa förlåt iallafall. Tur det!
Men resten av dagen har varit toppen. Till och med idrotten var okej! heeeelt otroligt. När jag kom hem kollade jag på one tree hill <3 sen gick jag och boxades sen gymmade jag lite efteråt. Fan va duktigt Sabina! Kommmer ju ha skapligt ont i låren imorgon. sköönt. Nu sitter jag och stinker så måste duscha och byta om innan EFTERLYST! nästan mitt favoritpogram. Eller Debatt. haha, låter knas. FÖRUTOM ONE TREE HILL SJÄLVKLART.

Puss


måndagen börjar bra..

Kom till skolan för ett tag sen. Då slog det mig att jag har sovmorgon på måndagar! Hade kunnat sova en timme till... Så nu sitter jag och degar i skolan. Skojjjjjjjjjjjjjj
Har prov första lektionen också. usch.

Helgen

I fredags kväll var jag hos stora syster. Vi kollade på film och tjockade godis och marängsvish. Mums!! Sen sov jag där eftersom att jag skulle upp tidigt för att vara hundvakt åt mina favorit hundar. Gick en långpromenad med Leya och busade lite med henne sen fikade jag med grannarna. Runt elva åkte jag till Åsa på spaa med Lotta och Emilia. Åsa gjorde taktilbehandlingar på oss sen åt vi, hade ansiktsmask, fikade mm. Super mys! runt 21 gick jag till lägenheten och fixade mig lite. Sen kom Majsan, Matre och Nattis. Lite senare kom några andra också. Maja fyllde 17!! Gratiiis igen! <3
Imorse gick jag till mammas kompis och åt smörgåstårta till frukost. Sen har jag bara chillat hemma. Pluggat lite också eftersom att jag har prov imorgon.


mmmmm

Grattiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis :*

Bästaaa


RSS 2.0