Hej hej hej Glad midsommar i efterskott! I...

Hej hej hej Glad midsommar i efterskott! Igår var trevligt. Jobbade först, sen grillade jag med majsan, nattis och Sandra. Sen vidare till Sabine och senare till Jonsson. Idag har jag bara chillat med majsan, kollat på film och ätit. Sen chillade jag med moa också. Nu kollar jag på tv med mamma och käkar ostbågar, tjockt! Imorgon är det sista lediga dagen innan jag börjar jobba. Inte roligt alls. Ska cykla till kila varje dag. Usch va jobbigt. Har fortfarande ingen dator förresten. Därför ni inte får se nå bilder. Men puss


kanske var länge sen jag bloggade? mycket ...

kanske var länge sen jag bloggade? mycket har hänt sen dess! tänker inte skriva allt utan ville mest bara berätta att jag lever. De senaste dagarna har jag slutat skolan, firat att jag har sommarlov, firat min födelsedag, träffat släkten, varit ut och ätit på akropolis med pappa och chillat med Elvira. idag kommer lite släkt och äter mat här sen blir det filmmys med Elvira och ruppa. Nu ska jag gå upp ur sängen och äta frulle. puss


Rubrik

Hade typ en lektion idag så jag liksom stannade hemma. Ångrar det starkt när jag fick veta att det var kyckling, klyftpotatis och bea till lunch + äppelpaj och vaniljsås till efterrätt. Fast har det rättså soft här hemma också. Fast har sämst humör idag. Ingenaning varför. Vaknade kanske på fel sida?

SItter just nu och knarkar california king bed, sjuukt bra. Ska snart gå och umgås lite med Elvira som också bara hade en lektion idag. Sen åker jag och firar farmor, tårtaaaa. Sover nog i stan sen. 

VIKTIGT MEDELANDE TILL ER SOM HADE TÄNKT ÖVERNATTA HOS MIG PÅ ONSDAG: 
snällaaaa, försök fixa skjuts hem eller tälta på min gård. Annars blir mitt rum proppfullt.  



Chest to chest
Nose to nose
Palm to palm
We were always just that close
Wrist to wrist
Toe to toe
Lips that felt just like the inside of a rose
So, how come when I reach out my finger
It feels like more than distance between us


PUSS

HELGEN

Fredag: Hade typ inga lektioner så jag, Julia, Ida och Emelie drog till Månsan istället och badade. Softast.
Sen gick jag till stan och kollade på alla fina studenter med Elvira, Haglund och senare Ida. Fast allt slutade klockan 18 typ och våran buss gick 21 så vi gick till Liljas och käkade husets grilltallrik. Godaste någonsin!! När vi kom hem drog vi till gropen och softade, badade och eldade med folk. Mys.

Lördag: Träffade Josefine P. en stund på dagen. Sen åkte jag till Sala utan att veta vart jag skulle ta vägen där, haha! Men jag hamnade iallafall först på fest hos Adam, men de va inge kul så jag drog till Månsan med folk och sen till donken och köpte cheesbrugare. Hittade någonstans att sova tillslut också, så de va braaa.

Söndag: Ska typ nu till min systers kusin Mattias och fira honom i efterskott. Ska bli galet gott emd smörgåstårta!

 
softar innan studenttåget


godaste


mys


försöker elda bort myggorna. Lyckades inte kan jag säga. Myggbett överallt.

PUSSSS

Tja Tja!

Sitter själv i skolan. Vart fan är alla människor!? Ser bara lärare typ. Tänk om det är studiedag eller nåt? Äsch, vi får väl se om någon mer dyker upp.

PUSSSSSS


ONE TREE HILL <3

"Some times people put up walls, not to keep people away.
 But to see who cares enough to tear those walls down"
- brooke Davis

"Every song has an ending, but is that any reason not to enjoy the music?"
- Ellie

"At this moment there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just now facing the truth. Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil. Six billion people in the world. Six billion souls. And sometimes -- all you need is one"
- Peyton Sawyer


sant, så sant.


sköna dag

Softaste dagen någonsin. Har mest softat i elviras trädgård med Ida och Elvira. Sen tog vi ett dopp i gropen också. Super dag. :) Har jag nåt mer att säga? nej.

Imorgon är det skola igen. fan vad jag inte orkar. tjarå


SOL!

Galet länge sen jag bloggade....

Igår va super! Åkte in till stora staden Sala för att träffa Moa. Vi köpte korv med mos/pommesfrittes och gick hem till min fasters lägenhet och fixade oss lite. Sen åkte vi till Bq på partaj. Jag hade as kul, super bra människor och allt. Åkte tillbaka till lägenheten runt två kanske. 

Idag åt jag och Moa korv med pommesfrittes till frukost innan vi tog bussen hem. Sen har jag bara sovit i solen heeeela dagen. Glömde bort att smörja in mig med solkräm dock..................
Snart ska jag och mamma grilla. Myyys.

Puss


frukosten


RSS 2.0