min säng <3

Äntligen hemma! Har visserligen bara varit borta en natt men det är ändå alltid lika skönt att komma hem och sova i min säng.

Bakade ju peppisar i fredags med mina tjejjor. Det var myys! Sen upp 6 på lördag för praktik. Dog lite faktist, gaalet trött var jag. När jag slutade praktiken gick jag till lottas lägenhet och sov en stund. Sen gick jag och köpte thaimat, glass och hyrde film. Myskväll med mig själv liksom. Lite senare när jag hade somnat kom Ida och höll mig sällskap lite. Sen kom en annan full fillur. Sen praktik klockan sju igen.

Mamma hämtade mig typ 15:00. Då åkte vi till liljas och åt korv med mos <3 <3 <3 <3 mmmh
Nu ska jag åka till stora syster och fika lite grann. mums!

Puss på er!

hellooo

Börjar känna julstämningen nu! Håller på och tar fram julstjärnorna osv, lyssnar på julmusik och ska snart göra iordning pepparkaksdegen till imorgon då mina underbara vänner kommer och bakar lite. MYYYS! Har kommit på vad jag ska köpa till alla i julklapp också. åh, jag älskar att köpa julklappar. Det är nästan roligare än att få julklappar faktist. Så himla jobbigt när man måste se sådär glad ut när man öppnar dem på julafton.

För övrigt så är jag ledig från praktiken idag och imorgon. Så jävla skönt! Fast är inte ledig i helgen dock.. Börjar sju både lördag och söndag. usch! Hemtjänsten är inte något för mig. Inte kul alls faktist. Kommer bli jobbiga fyra veckor.

På måndag ska jag ta min första körlektion. Blir nervös bara jag tänker på det. Kommer få miljoner moterstopp, köra in i alla bilar som finns osv men dom är väl vana med sånt :)

Men nu ska jag fortsätta städa lite.
TJING!


tja tjaaa

hellooo bitches
va ett bra tag sen va!
Bloggar inte så mycket eftersom mitt liv inte är så intressant längre. Yes, just nu är jag på nåt konstigt depp humör. Kul, så här en lördags kväll. Ska fixa mig nu och sen kanske dra till färnboo på partaj. Känner verkligen inte för det nu men.
Nu ska jag sluta vara neggo.

loooove life <3

KISS

RSS 2.0