Mitt underbara 2011 i bilder

 
 
 
 
    
  
 
 
  
   
 
   
 
 
 
         
 
  
 
       
 




Nu orkar jag inte ladda upp fler bilder.. Som ni ser äger jag inte en kamera. Det är därför jag är med på alla kort! Tack alla fina vänner för ett helt underbart år! 

Årets..

upplevelse-
helt klart Håkan konserten i sommras. Fyy va lycklig jag var just då. 
maträtt- grilltallriken på Lijas. Galet gott!
dryck- mini mer hallon/passionsfrukt. Heeelt klart.
låt- jag kommer - veronica maggio. Kommer alltid tänka på 2011 när jag hör den.
artist- håkan hellström
kärlek- äh, de blev inge
vän- black devils
största förändring- hela jag tror jag
värsta dag- nån extra jobbig dag i skolan antar jag
klädesplagg- svarta jeans! vår, sommar, höst och vinter. Det funkar alltid!

snart nytt år...

Imorgon är det nyårsafton igen! Galet vad snabbt det här året har gått.
Har nyss gjort en cheescake som min käre moder och hennes kompis ska äta imorgon. Själv ska jag fira med mina underbara vänner. Vi ska äta på akropolis, så långt har vi planerat iallafall. Sen får vi väl se vad som händer. Har inga förväntningar alls.

Igår var jag på bio med Elvira och Josfine. Vi såg New Year's eve. Jag tyckte den var sådär men dom andra tyckte den var braaa. Den gjorde mig lite taggad på nyår iallfall.

Just nu sitter jag med en hund i knät och kollar på slutet av titanic.




Kanske gör en summering av året sen. Vi får se. Gott nytt år ifall vi inte hörs nå mer! PUSSS


jul, jul strålande jul..

..nu är duu sluuut, typ.
Hade en bra jul iallafall. Fira först lite grann hos pappa där jag träffade min bror också! Har inte träffat honom på flera år så det var riktigt kul faktist. Hoppas vi kan fortsätta hålla kontakten lite.
När jag kom hem från pappa så åkte jag till stora syster och åt jumat, kollade på kalle, öppnade lite julklappar och åt mat igen (Jaa ni vet, vanliga svensson julen) sen vidare till Ina för lite choklad fondue. Tomten kom med väldigt bra saker i år, bla. pengar, presentkort, pyamas, strumpor och träningskläder.

Idag sov jag uuut, super skönt. Sen åkte jag och fikade lite hos syster. Hon hade bakat en super god saffrans cheescake. sen har jag bara degat resten av dagen. Är såå galet rastlös just nu. Hatar det!

Känns ju som att tomten gav mig något slags tecken när han gav mig nya träningskläder i julklapp. Så imorgon ska jag gymma innan frukost! Efter all denna julmat så lär jag ju träna som en galning de kommande veckorna för att bli normal igen.

Hoppas ni har haft en bra jul! Å hoppas min käraste vän Elvira har haft en super bra födelsedag idag. Grattiiiis!


hmm, rubrik?

Helllooo girls! För jag antar att det bara är tjejor som läser min blogg.
Har EN dag kvar på praktiken. Vill inte till skolan igen..blää. Borde plugga just nu men istället sitter jag här.
Imorgon slutar jag 12:00 så då tänkte jag åka till Västerås och köpa de sista julklapparna och lite till mig själv också. Man kan ju inte vara allt för generös liksom! Man kan ju tro att jag är en ensam själ som har myskvällar själv och nu shoppar själv. Men det är rättså skönt ibland faktist. I helgen ska jag fira min underbara vän som fyller år idag med mina andra underbara vänner. Kommer bli toppen hoppas jag. Endast spåååraaa som gäller.

GRATTTIIIISSS UNDERBARINGGGG



true

-Sometimes it's easy to feel like you're the only one in the world who's struggling, who's frustrated, or unsatisfied at barely getting by. But, that feeling is a lie and if you just hold on; just find the courage to face it all for another day, someone or something will find the way and make it all okay. Because we all need a little help sometimes, someone to help us hear the music in the world. To remind us that it won’t always be this way. That someone is out there, and that someone will find you.

    one tree hill


vem får mig att gå dit jag aldrig går?

hello vänner!
Just nu är jag så himla rastlös. Blir alltid det när jag inte tränar men har liksom inte orkat ta tag i det efter jag blev förkyld.
Snart ska jag ta en lång skön dusch med tända ljus och grejer. Det var rejält länge sedan. Sen ska jag krypa ner i sängen och titta på one tree hill. Måste verkligen hitta en annan bra serie snart.

I morgon är det äntligen helg! Hoppaas det händer nå kul. Ska jobba på lördag iallafall.. Bra med några extra kronor så här till julen kan jag tycka.

Just ja! Idag hade jag en lunch-dejt med min vän Elvira på Lindströms. Himla gott var det.

puss och kram och allt de där!


RSS 2.0