hejsan!

Moas mamma skjutsade hem mig från Moa för ett tag sedan. Tack för det :)
Sen har jag bara gjort pannkakor och ätit dom. Älskar pannkakor av hela mitt hjärta <3

Snart kommer väl Emelie och fixar sig med mig, och elvira kanske? Sen går vi till Josefine och firar henne eftersom att hon fyllde år förra veckan. Kulkul :)




fast nu ringde josefine och sa att hon va sjuuk :(


aj aj aj

Igår va kuuul! Även fast det inte blev så mycket tvspel.

Gjorde vääärsta vurpan imorse när jag skulle iväg till boxningen. Så har värsta bullen på ryggen som säkert kommer bli blå snart. Inte alls skönt!

Nu ska jag bara ta det lugnt och sen åker jag nog till Moa ikväll. Myspys.

Pusshejs

kindmark gästbloggar

sitter hos sabina och chillar med livet!
ikväll ska vi spela fifa precis som killar brukar göra ni vet, vi känner oss as manliga.
vi ska äta tacos också, det blir fint de!
kommer inte på nått att skriva :((
ida och sabina sitter och spelar fifa, dom är sämst och jag ska gå och äga dom straxxxx.
VI HÖRS DÅ!


Lördag

Så jävla skön morgon! Vaknade runt 9, kollade på världens bästa film The holliday, gjorde mitt rum till ett disco och dansadet sööönder. Hoppas ingen såg mig, kan ha sett ganska roligt ut. hah :D

Snart ska jag övnigsköra med Ted. Ganska läskigt :)
Sen ikväll blire tvspels kväll med Elvira, Ida, Josefine, Sofie och Caroline :D Mysigt. Fast jag är sämst på alla tvspel och är rättså dålig förlorare också så..

Men nu ska jag duscha. Puss! :*

Torsdag

Fan va jag är dålig på att blogga....

Men den här veckan har jag gått i skolan som alla andra veckor. Har varit in en sväng till västerås, tränat och träffat S också. :) Veckorna går för snabbt.

Idag har varit den chilligaste dagen på länge. Först skolan sen hem och bara sitta och tänka. Låter ganska stört men har varit hur skönt som hellst! Behövdes verkligen. Snart ska jag kolla på one tree hill också. Gosigt.

Har inget mer att säga.
hejdå

Söndag

Gick upp 07.45 för att gå till gymmet. Duktig flicka! Bastade med mamma efter det och åt en as god frukost på sätrabrunn. mums! Sen har jag bara kollat på film hela dagen. Hachiko är typ den sorgligaste filmen jag sett. Se den! :)



men puss puss :)

hejhejhej

Missade bussen til skolan. Vilken otur att jag missar glosförhöret som jag inte pluggat till och det muntliga föredraget på engelska som jag inte förberett.

Men måste iallafall plugga hemma nuuu.

hejdå :)

sjukt jävla bra text!



suger att det är nån mesig lill-kille som sjunger bara.........

Hela livet var ett disco

Igår var trevlans. Åkte hem till Moa och fixade mig efter pratiken sen åkte vi till Martin en sväng och senare till Annedal. Kvällen kunde ju varit lite bättre men så äre.

Idag har jag bara sovit typ. Var hos syster ett tag också. Faan va ovärt att sova bort en sån här fin dag.
Ikväll blir det nog myskväll med mamma. Vi ska käka taco och kolla på melodifestivalen. myysigt.


Torsdag

Sitter och käkar godis och ska snart dra på nya one tree hill avsnittet. Just nu är livet soooft.
Fast praktiken suger förutom att man får massa gulliga komentarer 2456356 gånger om dagen eftersom dom inte kommer ihåg att dom sagt de tidigare. höhö

ah imorgon åker jag troligtvis hem till Moa och fixar mig och så innan vi drar till Jörmes fest. Inte alls taggad just nu men de löser sig.

Men vi hörs gott folk.

Vet att min blogg verkligen suger just nu. Den ska bli bättre när jag orkar slösa tid på sånt igen :)

Galet längesen!

Men livet rullar på. Jag praktiserar på björkgården den här veckan. Det är liite långsamt och läskigt men det funkar! Är en as söt tant där som sa "jag har suttit och kollat på dig hela dagen och jag är så förtjust i ditt utseende.". Gulligaste! Jag får inte göra så jätte mycket (tur det!) utan kollar mest på.

Förutom att praktisera så tränar jag och sover bara så har inte så mycket att skriva om på bloggen. Var på step up och funktionell träning idag. Step up är inte min grej, har ingen kordination (stavning?) alls. Så de var mer jobbigt i huvet än i kroppen. huhu

Men ska ta och duscha nu. Ha det!




Såååå otaggad på livet.

skulle vara skönt att gå och lägga sig och sova i någon månad. Synd att det inte funkar så.

Håller på att provar kläder inför helgen nu iallafall. Hatar när det ska vara "mitt-emellan-klädsel" , alltså inte för fint och inte för vardagsklätt. Har inga kläder juuuu.

Skolan sööög. Efter skolan var jag med ida i storstaden Sala. vi gick i gallerian, fikade och boxades. Duktiga oss :) Ida gick runt med ett par "mamma trosor" hängade i väskan också! Dom hade fastnat i väskan när vi var inne på kappalh. hahaha roligaste. Orkar inte förklara riktigt men det var jäävligt roligt.  
Nu ska jag väl sova eller nåt. hejdåå

Förresten så undrar jag hur tandkrämen kan vara randig när den kommer ut ur tuben, borde den inte blandas där innuti? Om någon kan svara på den frågan så blir jga glaad. haha :D


RSS 2.0